A TENAA műhelyében járt a Samsung „Galaxy Golden 3"

Úgy tűnik, hogy a flipes telefonok reneszánszukat élhetik idén, nemrég futott be hozzánk az LG Wine Smart, a Samsung pedig láthatóan többféle kagylómobillal készül, az SM-G9198 után nem sokkal az SM-W2016 is felbukkant a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság oldalán, képeket azonban sajnos nem láttunk a bejelentés előtt álló eszközről.

Samsung Galaxy Golden
Tárt karokkal vártuk a Samsung Galaxy Golden első generációját. [+]

Ha fotókat nem is, néhány specifikációt azért kaptunk, a készülékben minden bizonnyal nyolcmagos, 2,1 GHz-es processzor dolgozhat, 3,9 hüvelykes, 768 x 1280 pixeles kijelzőjéből pedig kettőt is kapunk, egy a fedlap külsején, egy pedig a belsején kaphat helyet. Memória tekintetében nem áll majd rosszul az eszköz, 3 gigabájtnyi RAM-hoz 64 gigabájtnyi belső tárolóegység tartozik majd. A hátuljára 16 megapixeles kamera kerülhet, a belső kijelző fölött pedig egy 5 megapixeles érzékelő készítheti a szelfiket. A 120,4 x 61 x 15,1 milliméteres dimenziókkal rendelkező, 204 grammot nyomó kütyü Android 5.1.1-gyel érkezhet, elég valószínű, hogy csak arany színárnyalatban vehetjük majd meg.

Azóta történt

Előzmények

  • Érkezik a Galaxy Golden 3?

    Az ismerős típusjelzés a GFX Benchnél bukkant fel, méghozzá Exynos 7420-as SoC-vel, 4,6 hüvelykes HD kijelzővel és 64 gigabájtos belső tárolóval.

  • Újabb szétnyithatós Samsung mobil érkezik

    Utódot kaphat a Galaxy Golden, ugyanis a Snapdragon 808 chipsettel szerelt örököse a kínai hírközlési hatóság jóváhagyását is megkapta.

  • Samsung Galaxy Golden - tárt karokkal

    Hosszú ideje nem látthatunk már szétnyithatós telefonokat, most a dél-koreaiak készítettek egyet, mely amelett, hogy tekintetvonzó, meglehetősen gyors és drága is.

Hirdetés