A Tencenttel közösen készül a következő ROG Phone

Az Asus nagyon komolyan veszi a játékos mobil fogalmát, a következő készülékük sem csak a csúcshardvere miatt lesz gamer.

Minden gyártó másképp értelmezi a játékos mobil fogalmát, viszont az Asus jószerivel meg sem tehetné, hogy félvállról vegye ezt, a néhány éve reneszánszát élő termékkategóriát, hiszen a ROG márkanévvel igen komoly érdekeltségeik vannak más szegmensben is. Az első ROG Phone ennek megfelelően jól sikerült, és igen hasznos kiegészítőket kínálnak hozzá, jól látszik, hogy számukra nem csak a hardver és a képfrissítés jelenti a gamer mobilt.

 

Nyilván nem meglepő, hogy a második generációs ROG Phone-ba Snapdragon 855 rendszerchip, minimum 8 GB RAM és akár fél terabájtos belső tároló is kerülhet, 90-ről 120 Hz-re ugró képfrissítéssel, az viszont egy érdekesebb hír, hogy a ROG és a Tencent Games hivatalosan is partnerekké váltak a ROG Phone 2 projektben, és bár nem tudjuk, hogy ez „csak" egy mélyoptimalizálást jelent a cég érdekeltségi körébe tartozó legnépszerűbb mobiljátékokhoz, esetleg valami nagyobb dobásra készülnek a vállalatok, mindenesetre ebből akármi kisülhet, és igen kíváncsian várjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés