A TomTom One XL hivatalos bejelentése

A TomTom bejelentette új, TomTom ONE XL kelet-európai verzióját, amely extra méretű, 4.3 inch-es érintőképernyővel, új, kézbe símuló dizájnnal. A TomTom ONE XL Kelet-Európa, tartalmazza Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Latvia, Litvánia és Észtország előre telepített, részletes térképeit, és Horvátország kisebb lefedettségét, ami a nagyobb városokat és a tengerparti régiót jelenti. A többi közép-európai országot a főbb utak kapcsolódó hálózatával fedi le, így téve lehetővé a zökkenőmentes navigációt az egész régióban.

Az új TomTom ONE XL Kelet-Európa 2007 júniusától lesz kapható a főbb kiskereskedőknél szerte Kelet-Európában.


A 4.3 inch-es méret garantálja a vezetők számára a jól látható képernyőt, miközben stresszmentes és biztonságosabb vezetést nyújt. A nagyobb képernyőméretnek köszönhetően a vezetők jobban látják az előttük lévő utat, mivel a képernyő több utcát és információt jelenít meg.

“Most egy nagyszerű megoldással rendelkezünk mindazok számára, akik a világ legkeresettebb navigációs eszközének a TomTom ONE-nak minden előnyét szeretnék élvezni, kombinálva a jól látható extra méretű érintőképernyő könnyű használhatóságával és közlekedési információk küldésével az eszközre. A TomTom ONE XL Kelet-Európa tartalmazza mindezeket, és tökéletesen kiegészítí a TomTom meglévő termék portfólióját.” mondta Harold Goddijn, a TomTom vezérigazgatója.”

A felhasználók hozzáférést kapnak a TomTom HOME-hoz is. A TomTom HOME a TomTom ingyenes szoftver alkalmazása amely lehetővé teszi a tartalmak és szolgáltatások könnyű kezelhetőségét, letöltését, tárolását és áthelyezését a PC-ről a TomTom eszközre. A TomTom HOME segítségével a felhasználók könnyedén tervezhetik meg útvonalukat, tölthetnek le új hangokat, kaphatnak közlekedési értesítéseket, és telepíthetnek térképeket, hogy TomTom eszközüket mindig naprakészen tarthasák.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés