A tudáslista is inflálódik

A Realme V széria első modellje tavaly kiemelkedő specifikációt kínált rendkívül alacsony áron. Idén maradt az ár, de kevesebbel kell beérni.

A Realme V széria sajnos csak Kínában érhető el, pedig a tavaly bemutatott debütáló modell rendkívül kellemes specifikációval és nagyon kedvező árazással vonzó lett volna más piacokon is. És tulajdonképpen még mindig az lenne. De megérkezett a következő belépő árazású készülék is, ami annyiban érdekes, hogy pontosan ugyanannyiba kerül, mint a Realme V5 5G (mármint értékben, mert tavaly még 1399 jüan adott ki 57 ezer forintot, most meg 1000 jüan), de jóval kevesebbet kínál.

A Realme V5 5G komolyabb darab volt.
A Realme V5 5G komolyabb darab volt. [+]

A Realme V20 5G is 5G-képes szettet kapott, csak a Dimensity 700-as verziót. Ez picit módosított órajeleket leszámítva ugyanazt tudja, viszont már csak 4 GB rendszermemória jut a 128 GB belső tárhely mellé. A megjelenítő nagyobb lett, azt viszont egyelőre nem tudjuk, hogy a 6,5 hüvelykes, HD+ felbotnású panel megtartotta-e a 90 Hz-es képfrissítést. Ha így lenne, azt valószínűleg azért hangsúlyozták volna.

Realme V20 5G
Realme V20 5G [+]

Az akkumulátorkapacitás maradt 5000 mAh, de gyorstöltés már nem jár hozzá, csak a szokásos 10W és a kamerarendszer is jóval visszafogottabb a 13 megapixeles főegységgel és a VGA másodlagos szenzorral, az előlapi kamera felbontása pedig 16-ról 5 megapixelre csökkent. Hát, annyi jár idén 60 ezer forint alatt Kínában, de legalább a jack megmaradt és ab start Android 12-t raktak rá.

Előzmények

  • 90 Hz és 5G hatvanezer alatt

    Kínában bemutatkozott a Realme V szériájának első modellje, amely egészen kiemelkedő specifikációt tud felmutatni ritka kedvező áron.

Hirdetés