A Vodafone új kiállítást támogat

"A Vodafone, mint a mobiltávközlési szektor meghatározó globális nagyvállalata, mindig is fontosnak tartotta az értékek megőrzésének támogatását. Hiszünk abban, hogy tágabb értelemben is felelősek vagyunk azért a társadalmi közegért, amelynek tagjai számára szolgáltatásainkat nyújtjuk. Úgy is fogalmazhatnék, hogy felelősségünk üzleti sikereinkkel egyenes arányban növekszik" mondta Vitai Attila, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

"A Szépművészeti Múzeum "Öt évszázad spanyol festészetének remekművei" kiállításának támogatása a Vodafone számára egyet jelent azzal, hogy ezt a felelősséget nemcsak felismertük, de azt a vállalati értékrend fontos alappillérévé is emeltük." tette hozzá Vitai.

"El Greco, Velázquez, Goya - Öt évszázad spanyol festészetének műremekei" a Szépművészeti Múzeum új és lenyűgöző kiállítása. A több mint 100 festményt bemutató tárlat öt évszázad spanyol festészetének legjelentősebb munkáiba nyújt betekintést. A kiállítás a spanyol művészet Aranykorának festészetét öleli fel, a XIV. századtól egészen 1860-ig.

A kiállítás látogatói az 1400-as évektől a XIX. század közepéig követhetik nyomon a spanyol művészek munkáit; a legnevesebb mesterek, közöttük Morales, El Greco művein át az úgynevezett Aranykor valamennyi neves festőjét bemutatja, olyan neveket vonultatva fel, mint Velázquez, Zurbarán, Murillo, Francisco de Goya és a részben még ismeretlen Ribera.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés