A Xiaomi frissítési tervei is befutottak

A gyártók folyamatosan teszik elérhetővé jobb esetben 7-es verziószámú szoftvereiket, de legalábbis frissítési terveiket, valamint az érintett készülékek részletes listáit, amely gyakorlathoz a Xioami is csatlakozott. A cég egy képviselőjének Weibo posztjából kiderül, hogy a múlt héten megújított Xiaomi Mi 5-öt követően mely készülékek számíthatnak a robotos rendszer legújabb változatára.


[+]

A bejegyzésben egyértelműen megnevezésre kerül a tavalyi Mi 4c, ennek idén kiadott, korhűbb variánsa, a Mi 4s, valamint a hosszú üzemidejéről híres phablet, a Mi Max is. Az emlegetett Mi Note vélhetően a most bemutatott, jelenleg teszt jelleggel általunk is nyüstölt Mi Note 2-re vonatkozik, lévén a lassan két éves Mi Note kissé korosnak tekinthető. Ennek alapján a 2017 elejére várható frissítést a Mi 5s és Mi 5 Plus tulajok is okkal várhatják.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi Mix - szép-szép, de otthonra nem kéne

    A kínai gyártó koncepciókészüléke papíron minden tekintetben lenyűgöző, a gyakorlatban azonban korántsem kompromisszummentes. De mutathatja az utat.

  • Xiaomi Mi Max - óriásnak kecses, kecsesnek óriási

    Az óriásphabletek kínálatát most a Xiaomi bővítette az eddigi legnagyobb mobiljukkal: a hatalmas kijelző mögött erőteljes akkumulátor bújt meg, az árazás pedig hű a gyártóhoz.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

Hirdetés