A Yahoo is mobil lesz

A Yahoo nem az első szolgáltatás, amely átköltözik mobilokra is. Nem is olyan régen adtunk hírt a Google mobil próbálkozásáról is.

Az új szolgáltatás magában hordoz egy együttműködést is a Nokia, és a Yahoo között, ugyanis a Yahoo! Go Mobile névre keresztelt csomag ugyanis elsőként kizárólag a Nokia néhány készülékén lesz elérhető, úgy, mint: 6630, 6680, 6681, N70.

Rengeteg szolgáltatást foglal majd magában a Go Mobile. Megtalálható lesz benne a Yahoo! Messenger, amely bevallottan az MSN ellenfele lesz a mobilokon. Ezen felül bármilyen dokumentumot továbbküldhetünk majd a Yahoo! Mail segítségével, amely egyszerű e-mailek továbbítására is megfelelő lesz, illetve beérkező leveleinkről valós idejű értesítést kaphatunk vele. A Yahoo! Search segítségével kereshetünk az interneten, a Yahoo! Photos segítségével fényképeket tölthetünk le és fel a világhálóra, a Calendar segítségével találkozókat, megbeszéléseket szervezhetünk. Ezek mellett annyi minden áll majd rendelkezésünkre, hogy teljes listát készíteni nagy vállalkozás lenne.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés