AI funkciókra gyúr a P40 Pro eddigi legnagyobb frissítése

A 121-es sorszámú EMUI 10.1 update még profibbá tesz az ötelemes kamerarendszert.

Két fontos frissítést kapott a P40 Pro a bejelentés óta, persze egyik se hozta el a sokak által hiányolt Google szoftvertámogatást, hiszen erről nem a Huawei-nél döntenek. A P40 család bemutatóján szóba került több mesterséges intelligenciát használó galériaszolgáltatás, amely képes a kompozícióba a legrosszabb pillanatban besétáló bámészkodót vagy az üvegen megjelenő tükröződéseket eltüntetni, illetve egy képsorozat legjobban sikerült tagját maga kiválasztani.

[+]

A Golden Snap kódnevű funkciók után a 121-es sorszámú EMUI 10.1 frissítés aztán elhozta az AI 50 megapixeles kattintást, amely 2-3 másodpercnyi rögzítéssel és a főkamera binnelt, 12 megapixeles képeihez hasonló, fejlett képfeldolgozással nyújt igencsak tiszta felvételeket teljes látószögben (23 mm) és felbontáson (8192 x 6144 pixel).


[+]

Ez tovább javítja az eddigi is meglévő, csak egyszerűbb feldolgozást használó 50 megapixeles kameramódot, úgyhogy, aki házfalra tervez posztert nyomtatni, ahhoz se lesz gond a minőséggel. Mint mindig, a frissítések apró javításokat most is hoztak, illetve áprilisi biztonsági hibajavító csomagot, és ahogy megszokhattuk, a közzététel régiónként fokozatos, és minden bizonnyal a sima P40-re is elindult.

Előzmények

Hirdetés