Akciófigyelő: ajándék órával kapható a P50 Pro a Telekomnál is

A kameraközpontú csúcsmobil mellé a készlet erejéig Watch GT 3 okosóra dukál.

Szerkesztőségünk után a Huawei P50 Pro a szolgáltatókhoz is ellátogatott, a Telekom kínálatában pedig már raktáron van a dupla tárcsás kameraszigeteket kínáló, HMS-es csúcskészülék. Tesztünk is a fotós és videós képességekre fókuszál, de azért szó esik a remek összeszerelésről és sebességről, illetve a szoftver és az adatkommunikáció viselt dolgairól.


A P50 Pro tükörszerű, fakó arany kivitelben [+]

A Telekomnál a készlet erejéig a fekete P50 Pro mellé ugyanilyen színű Huawei Watch GT 3 jár 46 mm-es fajtából, és a stílus passzol a hölgy vásárlóknak is, mivel a fakó arany variációhoz 42 mm-es GT 3 jár ugyanezt a színt megismételve. 0 forint kezdőrészlet mellett 16 640 forintot kell a pakkért otthagyni 22 havi törlesztéssel, avagy 449 900 forintos egységár helyett 366 080 forintot egy összegben, a termékoldalon jelzett szolgáltatási feltételek mellett.

Új Mobil XL + Korlátlan Gigaerős Net előfizetés megkötésével és kétéves hűségidővel például 83 820 forintot lehet spórolni, a meglévő ügyfelek pedig belépés után pontosíthatják saját előfizetésükre vonatkoztatva az ajánlatot. További Huawei készülékek itt tekinthetők meg a szolgáltatónál.

Előzmények

Hirdetés