Hirdetés

Akciófigyelő: Filléres Lenovo headsetet kínál a Tomtop

A Lenovo XT89 TWS árát nyomták le arra a szintre, amennyiből egy jó vacsora sem biztos, hogy kijön.

A TWS headsetek kínálata igen széles. Az egészen olcsó, filléres kütyüktől a méregdrága, zajszűréssel, gesztusvezérléssel és egyéb extrákkal rendelkező csúcsmodellekig rengeteg opció közül lehet választani. A Tomtop most a mezőny alsó szegmenséből választott egy fülest, aminek az árát be tudták tolni 14 euró alá, vagyis ez még a jelenlegi árfolyamon is alig több mint 5000 forint.

A Lenovo XT89 nem egy gumiharangos, agybadugós füles, hanem inkább a klasszikus Airpods mintáját követi. Tokját Type-C kábelen keresztül lehet tölteni, ebben 300 mAh-s akkumulátor található, amely hatszor fel tudja tölteni a 40 mAh-s kis füleseket, amelyek egy töltéssel nagyjából 3,5 órán keresztül tudnak zenét szolgáltatni. A kapcsolódás 5.0-s Bluetooth segítségével történik, az izzadságnak az IP5X minősítést megszerezve ellenáll, működik úgy is, ha csak az egyik fülest használjuk, érintéssel lehet vezérelni a lejátszást, a termékoldal még zajszűrést is említ, de ezen az árszinten ez valószínűleg jelzésértékű.

Az akciós ár a fekete variánsra vonatkozik, amelyet a Tomtop ingyen szállít Magyarországra, természetesen Android és iOS rendszerű telefonokkal is kommunikál a termék, az egész pakk pusztán 100 grammot nyom a mérlegen, 15 x 10 x 5 centiméteres kiterjedése pedig az apróbb megoldások közé helyezi. Itt lehet megrendelni.

Hirdetés