Akciófigyelő: fontos egészségfunkcióval indít a Huawei Watch Fit Elegant

A karperec/okosóra hibrid véroxigén-telítettséget is mér, ami kapóra jöhet a jelenlegi világhelyzetben.

A Huawei Watch Fit amolyan átmenet az apró, könnyű fitnesz karperec és a méretesebb, nagyobb tudású okosított órák között, és ezt a vonalat folytatja a hardverben és tudásban megegyező Elegant kiadás rozsdamentes acél készülékházzal, csiszolt védőüveggel és puha fluorelasztomer szíjjal, kényelmes és szemrevaló formában. A férfi-női csuklóra egyaránt illő, fekete vagy fehér ketyere 46 x 30 x 10,7 milliméteres és 27 grammot nyom, előlapján pedig 1,64"-es és 280 x 456 pixeles AMOLED panelt kínál, így az értesítések, a mozgásadatok és mindegy egyéb leolvasása mindenképpen hatékony.


[+]

A testmozgás követésére ott a hattengelyes IMU szenzor, a GPS vevő, illetve az optikai pulzoximéter, amivel nem csak a pulzusszám, hanem a véroxigén-telítettség is követhető, ez utóbbi pedig komolyabb egészségügyi problémát is jelezhet. Az 5 ATM védelemmel nem gond az úszás követése másik 95 edzésfajta mellett, Bluetooth kapcsolaton iPhone-nal vagy androidos mobillal pedig számos óralap közül tudunk választani.


[+]

A Huawei tíznapos üzemidőt ígér vegyes használattal, a hölgy vásárlók pedig a menstruációs ciklusfigyelést vehetik hozzá a sokrétű egészségkövetéshez (lépések, stressz, alvás stb.). A Watch Fit Elegant április 15-étől érhető el Magyarországon 45 990 forintért, és 15-e és 25-e között az Extreme Digital, illetve a Telekom üzleteiben Huawei Scale 3 okosmérleg jár mellé ajándékképpen. Az eMag felületén ugyanebben az időszakban pedig kedvezményes, 39 990 forintos áron lehet hozzájutni az órához.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés