Hirdetés

Akciófigyelő: Hasznos kiegészítőkkel indult az S21 család értékesítése

A három Samsung csúcskészülék mellé okoslokátor, füles és az S21 Ultrával összedolgozó toll is vásárolható.

A Samsung idén is kitett magáért, és mindkét Galaxy S21 tesztünk plecsnivel ért véget, néhány csomagolást illető megjegyzés kíséretében. A lényeg: a tudás, a sebesség, az összeszerelés, a kijelző és a kamera a helyén van, elővételben pedig ajándékokkal motiválta a gyártó és a három szolgáltató a vásárlást, az árakat itt részleteztük.

A Samsung Galaxy S21 Ultra
A Samsung Galaxy S21 Ultra [+]

Mától pedig hivatalosan is elindult a széria értékesítése Magyarországon, és van mellé a Samsungnak pár ajánlata. A Galaxy SmartTag tulajdonképp egy apró nyomkövető, amely kulcstartóra, táskára vagy bármire ráaggatható, majd az a SmartThings Find szolgáltatással a telóról megtalálható, használati módtól függően akár egy évig. De a SmartTag dupla lenyomásával az elkeveredett telefonra is rácsipoghatunk és az okosotthon néhány elemét is vezérelhetjük vele. Az ára 13 490 forint.

A SmartTag
A SmartTag [+]

Az S21-ek amúgy négy hónap ingyenes YouTube Premium előfizetéssel érkeznek, aki pedig kreativitását kamatoztatná, a digitalizálóval szerelt S21 Ultrával megteheti, az ugyanis támogatja az S Pen tollat, és kapható egy kifejezetten a szériához készítve, 12 990 forintos áron. Manapság pedig sokan választanak inkább vezetékmentes okos fülhallgatót a vezetékes, egyszerűbb helyett – a Galaxy Buds Pro ára 89 990 forint és a jófajta, AKG által hangolt minőség mellé korrekt zajszűrést is kap a vásárló.


[+]

„Az elmúlt közel egy év egyértelművé tette mindannyiunk számára, hogy az okoseszközök milyen sokat segíthetnek a mindennapi életünk alakításában. Egyre többen szeretnének ennek megfelelő készülékeket, így egyre többféle felhasználói igényt szükséges szem előtt tartanunk – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – A Galaxy S21 sorozat tagjait úgy tervezték, hogy mindenki megtalálja bennük a számára ideális készüléket, amely a személyes igényeinek megfelel. A technológia folyamatos fejlődésével a hétköznapok minden pillanatát emlékezetessé tehetjük, ehhez pedig nem is találhatnánk jobb társat az S21 mobiloknál.”

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés