Hirdetés

Akciófigyelő: Jelentős kedvezmények a OnePlus Nord N szériára

Holnap kell résen lenni, a leárazás jelentős, de csak fél órán keresztül lesz aktív a promóció. A kiegészítők viszont egész nap 50%-os kedvezménnyel érhetők el.

Jelentős kedvezménnyel lehet holnap szert tenni a OnePlus Nord N10 5G-re vagy Nord N100-ra a gyártó hivatalos webshopjában. A promóció július 20-án, délelőtt 11 órától 11.30-ig, illetve a készlet erejéig tart. Ebben az időablakban az 5G képes, 90 Hz-es panellel és Snapdragon 690-es szettel szerelt, 3,5 milliméteres jacket is kínáló OnePlus Nord N10 350 euró helyett 200 euróért helyezhető kosárba, ami átszámolva körülbelül 72 ezer forintot jelent.

A legszerényebb OnePlus (Nord N100) pedig pontosan féláron szerezhető be, 199 euró helyett 99 euróért, ami körülbelül 35 ezer forintra jön ki. Ennyi pénzért pedig aligha létezik jobb ajánlat. Az viszont érdekes lesz, hogy hány darabot tudnak holnapra beszerezni, mivel jelenleg mindkét modell hiánycikk, feltehetően a már jelenleg is érvényes 20, illetve 25% kedvezmény miatt. A kiegészítőkre vonatkozó, július 21-én délelőtt 11 órától kezdődő 50%-os kedvezmény viszont aznap éjfélig tart, és jelenleg úgy látom, van is miből válogatni, a OnePlus Watchra, a Nord övtáskára és a OnePlus hátizsákokra viszont nem vonatkozik az ajánlat.

Reméljük, holnapra feltöltik, legalább a OnePlus Nord N10 és N100 készleteket.
Reméljük, holnapra feltöltik, legalább a OnePlus Nord N10 és N100 készleteket. [+]

Érdemes egyébként megtekinteni a webshop többi ajánlatát is, rengeteg korábbi csúcsmodellt és kiegészítőt lehet beszerezni a nyári leárazás alkalmával különböző mértékű kedvezménnyel. A OnePlus 9-es szériához például féláron lehet OnePlus Buds Z-t választani, a készülékek árából pedig 80 eurót von le a "Mega123" varázsige, csak a raktárkészlet tűnik (egyelőre) igen hiányosnak. (A cikk írásának pillanatában egyetlen egy telefon sincs/sem volt raktáron.)

Hirdetés