Hirdetés

Akciófigyelő: könnyű, összecsukható, de nagy teherbírású e-bike a Tomtopnál

A Happyrun HR-X40 nem néz ki robusztus gépnek, de 125 kilogrammos teherbírással rendelkezik, ráadásul kicsire össze lehet csukni.

Német raktárból és ingyen szállítja a Tomtop a Happyrun HR-X40 nevű, aprócska elektromos biciklijét 430 euró megfizetését követően a JH3HRX40 kuponkódot használva. Bár a mérete kicsi, a bringa 20 kilogrammot sem nyom, ehhez képest a maximális terhelhetősége 125 kilogramm, illetve össze is lehet csukni. A termék a Kínából érkező elektromos kerékpárok szokásos ismérveivel rendelkezik, vagyis 250 wattos motort, tárcsafékeket, első-hátsó lámpát és 25 km/h-s csúcssebességet kínál.


[+]

Ez itt ugye azért fontos, mert ebben az esetben is háromféleképpen haladhatunk, vagy mi tekerünk magunkban, vagy kérünk rásegítést, vagy pedig a gázkart húzva megy a bicikli magától, mintha egy elektromos roller lenne. A 14 hüvelykes kerekeken guruló jószág 25-30 kilométeres hatótávot ígér, 6 Ah-s akkumulátora a nyeregcsőben van elrejtve, de kiszedhető és külön is tölthető, a gyártó szerint 4-5 órás töltési idővel érdemes kalkulálni.


[+]

Az IP53-as védettséget kapó biciklin nincs váltó, egyetlen sebességfokozatot tudunk használni, tehát elsősorban városi kiegészítő kerékpárnak jöhet jól, hiszen összecsukhatósága miatt be lehet dobni az autó csomagtartójába, hogy aztán a belváros széléről az utolsó kilométereket már ezen tegyük meg. A Happyrun HR-X40-et ide kattintva lehet megrendelni.

Hirdetés