Hirdetés

Akciófigyelő: Menő gyerekmotort mutatott be a Hyper Gogo

Világít mindenhol, műfüstöt ereget, motorhangja van, de amúgy elektromos.

A Hyper Gogo egyértelműen a gyerekekre céloz, a járgány pedig egy elektromos meghajtású kismotor, ami úgy néz ki, mint egy nagy motor. Viszont a látszat ellenére elektromos meghajtású, de mindent megtettek annak érdekében, hogy a motorozást imitálják világító motorimitációval, a kipufogóból áramló, pirosan derengő műfüsttel és a motorhangokkal is, amelyek azokból a hangszórókból szólnak, amelyekhez amúgy Bluetooth segítségével telefont is lehet kapcsolni.


[+]

Kapásból három verzióban lép piacra, a Cruiser 12 az alapmodell, a 12 Plusban már ott a hangszóró és a fényeffektusok, a 12 Plis App nevű modellhez pedig telefonok alkalmazás is tartozik. Közös viszont a 160 wattos motor, az 5,2 Ah-s akkumulátor, ezért aztán a három fokozatban állítható maximális sebességben sincs eltérés (8, 12 és 16 km/h-ban határozható ez meg), a 12 kilométeres hatótáv is azonos.


[+]

A több színben elérhető kismotorok IPx6-os védettséget élveznek, a hátsó kerekek mellé pótkerekek is felszerelhetők, a gyerekek pedig mindenféle matricákkal dobhatják fel kedvük szerint a gép megjelenését. A telefonos appal felvértezett modellnél a távolból lehet állítani a maximális sebességet, a világítást, lehet látni az akku töltöttségét is. A gyártó szerint akár beltéri használatra is jó lehet a Hyper Gogo (bár vélhetően nem egy káposztásmegyeri panellakást képzeltek el erre a célra), 12 inches, csúszásgátló és vaskos abroncsokat kapott a termék, van rajta első lámpa, állítható a markolatok magassága, a maximális terhelhetőség pedig 65 kilogramm.


[+]

A termékek a gyártó hivatalos oldalán, valamint a Geekbuying online boltjában is megrendelhetők európai raktárról történő, ingyenes szállítással. A Hyper Gogo bevezető ajánlataihoz a mindkét helyen feltüntetett kuponkódokat érdemes beütni, ezzel a Cruiser 12 ára 105 ezer forint körül alakul, a 12 Plus 145 ezer forintért érhető el, a 12 Plus App pedig 176 ezer forintot kóstál.

Hirdetés