Hirdetés

Akciófigyelő: olcsón adja a Pad 5-höz a tollat a Tomtop

A Xiaomi első, európai forgalmazású tabletje nem véletlenül népszerű, ám az alapcsomagban nincs hozzá toll. De ezt lehet pótol(l)ni.

A Xiaomi Pad 5 egy elég jól eltalált, középkategóriás táblagép lett, olyannyira sikerült egy kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú, de mégsem túlárazott gépet alkotni, hogy a Xiaomi globális terméket csinált belőle, itthon is kapható. Érintőceruzát viszont nem adtak mellé, noha a masina fel van készítve ennek a kezelésére és a Xiaomi kínálatában meg is fogjuk találni a megfelelő terméket, amit Stlyus Pennek hívnak.

Ez a kiegészítő 4096 szintű nyomásérzékeléssel, két különálló gyorsgombbal, mágneses gyorstöltéssel és 8 órányi üzemidővel rendelkezik, kifejezetten ajánlja a gyártó a Pad 5-höz. 240 Hz-es mintavételezési frekvenciájával tökéletesen alkalmas rajzolásra, jegyzetelésre, a tablet oldalán lehet tölteni, ha nem használjuk, mindössze 12,2 grammot nyom, cserélhető a hegye, 18 perc alatt teljesen feltöltődik, de 1 percnyi töltés után is 20 percig használható.

Szóval nem egy buta, kapacitív, filléres tartozék, ám itthon hiába keressük a hivatalos forgalmazóknál, külföldről rendelve pedig nagyjából 30 ezer forintra jön ki az ára. Ezen tudott most enyhíteni a Tomtop, ingyenes szállítással rakható a kosárba 71,59 euróért, de Kínából jön, tehát nem biztos, hogy karácsonyig ideér. Mindenesetre nem véletlen, hogy egy 130 ezer forintos tablet árát nem dobta meg még a Xiaomi egy 30 ezres tartozékkal, de a Mi Pad 5 mellé hasznos és minőségi kiegészítő annak, akinek tényleg szüksége van rá.

Előzmények

  • Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés

    Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.

Hirdetés