Akciófigyelő: Hamarosan piacon a KingKong Mini 2 Pro

Kis méret, szívós ház és vízálló minősítés a Cubot tudáslistáján.

Januárban teszteltük a Cubot KingKong Mini 2-t, és máris itt a profi utótagú folyatása, megtartva az amatőr előd 4"-es qHD+ paneljét. Véletlenül se keverjük össze a dolgot a QHD+ formátummal, de azért az 540 x 1080 pixeles IPS panel elég éles 302 ppi-n, noha a fényűrűség a gyártói szerint megáll 450 niten.


[+]

A fémvázat és masszív műanyag burkolatot viselő készülék por-, víz- és ütésálló a gyártói sajtóközlemény szerint, ám csak IP65 védelemről lehet olvasni, katonai tesztek teljesítéséről nem. Attól viszont nem kell tartani, hogy a 12,5 milliméteres vastagság féltéglát eredményez: a KingKong Mini 2 Pro mindössze 58 milliméter széles, 119 milliméter magas és csak 122,7 grammot nyom.

[+]

A készülék lelke a MediaTek MT6762, becenevén a Helio P22, melyhez 4 GB RAM-ot és 64 GB-os tárolót passzoltak, a microSD bővítőkártya helye pedig független a két nanoSIM foglalattól. Az Android 11-es főverzió nem válik KingKong előnyére, de legalább a GPS, GLONASS, Galileo és BeiDou műholdak támogatása megvan.


[+]

Apró készüléknek nem kell gigatelep: Type-C USB porton 3000 mAh-s egység tölthető. Az előlapi kamera 5, a hátlapi pedig 13 megapixeles. Az értékesítés augusztus 22-én indul az AliExpressen, két színben, 129,99 dollárra akciózott áron, ám tíz szerencsés a ma induló tombolán a KingKong Mini 2 Próhoz ingyen is hozzájuthat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CUBOT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés