Hirdetés

Akciófigyelő: Táblagépet ad a Honor a Magic5 Pro előrendelőinek

Mától előrendelhető itthon a Honor Magic5 Pro, ajándékként Honor Pad 8 tabletet ad a márka.

Megérkezett Magyarországra is az MWC-n bemutatott Honor Magic5 Pro csúcskategóriás okostelefon, elsőként az eMag kínálatából rendelhető fekete és zöld színben 529 990 forintért. A Honor előrendelési akció keretében minden megrendelt Magic5 Pro okostelefon mellé Honor Pad 8 táblagépet ad ajándékba, ezt még a tavalyi IFA kiállításon mutatták be, ez jelenleg a Honor csúcstáblája. A Pad 8 szintén a mai naptól elérhető hazánkban, a kék színben kapható eszköz ajánlott fogyasztói ára 129 990 forint.

Előrendelői csomagban jár a telefon mellé egy táblagép is
Előrendelői csomagban jár a telefon mellé egy táblagép is (forrás: Honor) [+]

A Pad 8-ban egy 12”-es kijelző található (2000 x 1200 pixeles felbontás), nyolc hangszóróval képes a sztereó hangzásra, a ház pedig alumíniumötvözetből készül, 520 grammot nyom, vastagsága pedig 6,9 milliméter. A tabletet a Qualcomm Snapdragon 680-as lapkája hajtja, a hazánkban elérhető modellben 6 GB operatív memória és 128 GB tárhely van, Android 12-t futtat Magic UI 6.1 kezelőfelülettel és 7250 mAh-s akkumulátor található benne.


[+]

A Magic5 Pro okostelefon is Qualcomm alapokra épít, ez a legfrissebb Snapdragon 8 Gen 2 csúcskategóriás lapkakészletet használja. A telefon kijelzője LTPO OLED, minden irányban ívelt. A hátlapon három kamera, az előlapon kettő található, utóbbiakat 3D-s arcfelismeréshez is használja a rendszer. Van a telefonban UWB lapka, az 5100 mAh-s akkut 66 wattal lehet tölteni vezetékkel és akár 50 wattal vezeték nélkül. A telefonon az Android 13-as alapokra épülő Magic UI 7 van már. Természetesen adott a gyors Wi-Fi 6, van NFC, Bluetooth 5.2, támogatja az 5G hálózatokat, a legkisebb kiszerelés pedig 8/256 GB-os, hazánkban viszont az első bekezdésben írt áron a 12/512 GB-os kiszerelést lehet beszerezni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés