Hirdetés

Akciófigyelő: Valentin-napra akkumulátor? Szettekre ad kedvezményt a Bluetti

Nem okvetlenül a romantika dominál ebben az ajánlatban, de a Bluetti főleg olyan akciókat talált ki, ahol két terméket lehet olcsóbban megvenni.

Bluetti akkumulátorokat és napelemet már teszteltünk. Bár mi a cég meglehetősen széles portfoliójából csak két modellt próbáltunk ki, de a tapasztalataink pozitívak, úgyhogy érdemes lehet átfutni a gyártó Valentin-napra időzített akcióit. A legkisebb modell felől indulunk, a 268 Wh kapacitású EB3A hordozható akkumulátorhoz a cég a belépő szintű, PV68-as összehajtogatható napelemét kínálja együtt, így kerül ez a szett 448 euróba, ami 30 eurós kedvezményt jelent. Egyébként a legnagyobb, 350 wattos teljesítményű PV350-es panel árát is csökkentették 50 euróval, így az most 849 eurót kóstál.


[+]

A komolyabb masináknál jobban érvényesülnek a páros kedvezmények. Az AC200 Max inverter és a hozzá csatlakoztatható B300-as akkumulátor együtt már 5120 Wh-s kapacitást és 2200 Wattos összteljesítményt kínál, ez már túlmutat egy egyszerűbb, hordozható berendezés szintjén, kisebb hétvégi házak áramellátására is alkalmas. A csomag az akció keretében 4498 eurós áron érhető el. Ha elég az AC200 Max beépített, 2048 Wh-s kapacitása, akkor lehet párosítani egy PV350-es napelemmel is, így 2748 euróra jön ki az ára.


[+]

A mostani akcióban a legkomolyabb berendezés az AC500-as inverter és két B300S típusú extra akkumulátor édeshármasa, ami összesen 6144 Wh-s kapacitást és maximum 5000 Wattos teljesítményt jelent, ez a pakk 8698 eurót képvisel, de itt már négy évnyi garanciáról és több mint 3500 töltési ciklusról is beszélhetünk, valamint igény esetén a későbbiekben tovább bővíthető akkucsomagról. A kedvezményes árak február 20-ig érvényesek, a termékeket a Bluetti németországi raktárból szállítja.

Mindezek mellett nyereményjátékot is hirdetett a gyártó, a szerelemmel kapcsolatos képeket és SMS üzeneteket várnak, amelyeket aztán lehet likeolni, a legtöbb tetszést begyűjtő fotók és szövegek feltöltői pedig EB3A-t és napelemet nyernek. Részletek itt.

 

Előzmények

Hirdetés