Akkubajnoknak készül az Armor 24

Az Ulefone nagy lámpás strapatelefonja öt mobilnyi energiát tárol és oszt meg.

Első ránézésre világos, hogy az Ulefone Armor 24 egy masszív strapatelefon, és IP68/69K, illetve MIL-STD-810H minősítései igazolják szívósságát, a por- és vízálló védelem mellett ütésálló vizsgákat is sikeresen teljesítve. A masszív keret a 6,78"-es, 120 Hz-es, FHD+ IPS panelt is megvédi, akárcsak a MediaTek Helio G96 chippel fémjelzett hardvert, amihez 12 GB RAM és 256 GB-os tároló passzol.

Programozható gomb, egyedi csatlakozó a készülék oldalán. Van bőven az Armor 24-ben extra a hatalmas telep és a hátlapi lámpa mellett is
Programozható gomb, egyedi csatlakozó a készülék oldalán. Van bőven az Armor 24-ben extra a hatalmas telep és a hátlapi lámpa mellett is (forrás: Ulefone) [+]

Az Armor 24 különlegességeinek az egyike a 64 megapixeles, hagyományos kamera mellé helyezett, szintén 64 megapixeles éjjellátó egység és infravörös LED-del megspékelve, lejjebb pedig egy 510 LED-ből álló, 1000 lumenes fényforrás képes fáklyaként világítani este.


[+]

Még a jack kimenet, az infraport, az NFC, a N20-as LTE sáv, a hagyományos LED villanó, a dupla nanoSIM és microSD foglalat, a két programozható gomb, a bekapcsolóba épített ujjlenyomat-olvasó és az oldalsó port is megvan a tartozékoknak.

Ám a legkülönlegesebb adat kétségtelenül a 22000 mAh-s telep, amit 66 watton lehet gyorstölteni, és ami akár 10 watton tölt akár más eszközök egész sorát. Ez elég nafta, hogy a Drót című HBO klasszikus összes epizódját egy lendülettel megnézzük, és a gyártó videóban demonstrálja, hogy hat óra YouTube streaming is mindössze 3%-ot merít a telepből. Oké: nyilván nem maximum fényerőn és minden bizonnyal WiFi hálózaton folyt a teszt, ám akkor is: meggyőző a dolog. A készülék errefelé szerezhető be.

Előzmények

Hirdetés