Alkalmazásbemutató: Every Stripe Live Wallpaper

Az androidos készülékek főképernyőjét rengeteg módon testre lehet szabni, a widgetek és különféle launcher-programok mellett többek között élő háttérképeket is bevethetünk a használati élmény feldobásának érdekében. Ilyen az Every Stripe is, mely színes csíkokat rajzol a háttérbe, melyek folyamatos lassú mozgásban vannak, a készenléti képernyő lapozására pedig gyors helyváltoztatásba kezdenek. Mindez azért nem olyan nagy dolog, ám ennél jóval több van az Every Stripe tarsolyában, a fő attrakció a perszonalizációs lehetőségekben rejlik.

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el a az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

A Library menüpontban, azaz könyvtárban jelenleg 31 előre definiált téma közül választhatunk, de saját színösszeállítást is létrehozhatunk (itt a teljes színskála a rendelkezésre áll). Minden paletta fixen öt színből áll, az egyedi kombinációkat el is lehet menteni, illetve meg is oszthatjuk őket ismerőseinkkel a Google Plus, Facebook és Twitter közösségi hálózatokon. A megosztás során generált QR-kód vagy speciális karakterlánc segítségével pedig bárki beimportálhatja a kombókat saját felhasználásra. A beállítások között is számos lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére, a paletta mellett itt forgathatjuk el a csíkokat, állíthatjuk át a komplexitást, a sebességet és az érzékenységet. Jópofa a Suprise me! opció is, melyet aktiválva bizonyos időközönként (ez szintén testreszabható) egy véletlenszerűen választott színösszeállítást aktivál a program. Az app a fejlesztő szerint keveset fogyaszt, illetve alacsony hardveres követelményekkel rendelkezik (azaz viszonylag gyenge vassal szerelt telefonokon is akadásmentesen fut); utóbbit nem tudtuk tesztelni, de egy Nexus 5 készüléken hibátlan volt az élmény.

Az Every Stripe tehát egy remek alternatíva a készenléti képernyő feldobásához, a rengeteg kombinációnak köszönhetően pedig kellően egyedi tud vele lenni az ember. Az app ingyenes, a futtatásához legalább 2.3-as Android verzió szükséges (aminek a használatban lévő készülékek több, mint 99 százaléka megfelelel), letölteni a Pay Áruházon keresztül, ezen a linken lehet. További információért a hivatalos oldalt ajánljuk.

Értékelés: Every Stripe Live Wallpaper (Android 2.3+)
Használhatóság Felületek és grafika Ár/érték arány Letöltés
10 / 10 pont 10 / 10 pont 10 / 10 pont Android

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés