Alkalmazásbemutató: Real Puzzle

Ma egy magyar fejlesztésű kirakós játékot mutatunk be, amely Hatalyák Gyula keze munkáját dicséri. A program futtatásához egy iOS-alapú készülékre lesz szükségünk, mely a rendszer legalább 5.0-s verziójával van szerelve. Bár az alkalmazás teljes funkcionalitásának kihasználásáért fizetnünk kell, a programból egy ingyenes (Lite) verzió is elérhető.

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el a az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

A Real Puzzle tehát egy klasszikus kirakóst takar, melynek különlegessége, hogy a beépített galéria képei mellett a saját fotókat is darabokra szabdalhatjuk. Emellett egy online galériát is kapunk, ahonnan rengeteg új képet ránthatunk le, ha meguntuk a beépített kínálatot. Az alkalmazás egy rakás beállítási lehetőséggel kecsegtet a puzzle játékok szerelmeseinek, a program pedig a Photo Library alapú szinkronizálást is támogatja. Megszabhatjuk a képdarabok alakját, a keret színét, a hátteret, valamint a darabok számát is be lehet állítani. A háttérben hallható zene kiválasztására is van lehetőség, összesen öt opció között válogathatunk.

Az alkalmazás felhasználói felülete egyszerű és letisztult, sok egyedi elemmel megspékelve. Egy hasonló alkalmazásnál fontos az érintések megfelelő kelezése; ebből a szempontból jól vizsgázott a Real Puzzle, bár az elemek forgatása néhol fura tud lenni. Érdemes még kiemelni, hogy a programban többjátékos mód is elérhető, mely segítségével egyetlen készüléken akár két személy is pakolhatja a darabkákat.

Mindent összevetve nem rossz játék a Real Puzzle, az egyedi felületek mellé igényes extrákat is kapunk. A kevésbé akciódús alkalmazások kedvelőinek (különösképpen a kirakós játékok szerelmeseinek) tehát érdemes lehet kipróbálni az alkalmazást, amely 0,79 euróba, azaz a mai árfolyamon körülbelül 240 forintba kerül. A programot az App Store-on keresztül, illetve ezen a linken lehet lerántani, az ingyenes próbaverzióért pedig katt ide.

Értékelés: Real Puzzle
Használhatóság Felületek és grafika Ár/érték arány Letöltés
8 / 10 pont 8 / 10 pont 8 / 10 pont iOS

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények

  • Alkalmazásbemutató: Foodspotting

    Ma egy ételalapú közösségi szolgáltatást mutatunk be, amely Android, iOS, WP7 és Blackberry platformon is elérhető. Edd meg és uralkodj!

Hirdetés