Alkalmazásbemutató: Szókirakó 2

Csak azért, mert az okostelefonokon lassan az előző generációs konzolok grafikáját felidéző játékok is elfutnak, még nem jelenti azt, hogy hagyományos rejtvényfejtésre és szójátékra ne lennének megfelelők ezek az eszközök, és szerencsére azok. Mai alkalmazásbemutatónkban a Badcoke.com fejlesztőcsapatának új alkalmazását, az általunk is tesztelt Szókirakónak a folytatását mutatjuk be - íme a Szókirakó 2.

A Szókirakót nagyjából egy éve próbálta ki dr. Kind kollégám, és több olyan észrevételét is figyelembe vette a kétfős magyar fejlesztőcsapat, amelyek aztán a folytatásba bekerültek. Megmaradt a játék alapvető felépítése, azaz adott egy adag 1-2 betűs elem, alattuk pedig egy rakás definíció és leírás, ami alapján a betűket vagy betűpárokat megérintve össze kell rakni a megoldást.

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

Most már a feladványok többségében elfér egy oldalon a karaktertáblázat és a leírások, így nem kell mindig függőlegesen görgetni, illetve fontos újdonság, hogy pillanatnyi állásunkat elmenthetjük, és egy adott szint megoldását később befejezhetjük. Jelenleg egyébként 58 szint érhető el, úgyhogy bőven akad kihívás, és gyakran lehet jó nehéz feladványba belefutni, tehát el lehet tölteni nem kevés időt a szókirakással. A játék egyébként vizuálisan valamivel megnyerőbb lett, mint az első Szókirakó, ami nem utolsó szempont. Az alkalmazás viszont reklámokat jelenít meg a képernyő alján, és nem csak a menükben, ami elfogadható, hiszen a játék ingyenes, hanem a játékmenet közben is, ami azért már zavaró tud lenni. Akit a dolog nagyon zavar, egyébként megvásárolhatja egy tábla csokoládé áráért a reklámmentes verziót. A Szókirakó 2 2.3-as vagy újabb Android főverziót futtató készülékre telepíthető az alábbi linkre kattintva.

Azóta történt

  • Alkalmazásbemutató: Drops

    Nyelvtanulást, egészen pontosan szókincsfejlesztést segítő magyar appot mutatunk ma be, ami napi öt percre rabolja el az Ön idejét, és roppant szórakoztatóan oktat.

  • Alkalmazásbemutató: TúrApp

    Kiránduláshoz és országjáráshoz egyaránt hasznos társ lehet a magyar fejlesztésű TúrApp, amely helyzetünk alapján ajánl természeti és kulturális látnivalókat.

  • Alkalmazásbemutató: Túrám

    Itt a tavasz és indul a túraszezon, éppen ezért egy újabb remek, kirándulással kapcsolatos magyar fejlesztést szeretnénk Olvasóinknak bemutatni.

  • Alkalmazásbemutató: Pota-tales

    Magyar fejlesztésű, kézirajz stílusú platformer játékot veszünk górcső alá, ahol Krumpli úrral és többféle karakterrel lehet pályáról pályára aranyat gyűjtögetni.

Előzmények

  • Alkalmazásbemutató: PAK

    A PAK, vagyis Endless Bubble Popping Fun gyors reflexeket és ujjmozgást igénylő lufipukkantgató játék iOS-re.

  • Alkalmazásbemutató: Magyar Logó Kvíz

    Szórakoztató és egyáltalán nem könnyű játék a Magyar Logó Kvíz, aminek a címe mindent elárul. Jó hír, hogy az alkalmazás iOS-re, Windows Phone-ra és Androidra is letölthető.

  • Alkalmazásbemutató: Aspecto Memoria HD

    Magyar fejlesztésű memóriajáték az Aspecto Memoria HD, amely nagy felbontású képekkel és több nehézségi fokozattal kínál egy kis agytornát.

Hirdetés