Állítólag ezek az első fotók a Xiaomi 13-ról

A hátlap jól látszik, a kameraszigetet áttervezték, de nem lett kisebb.

A kínai közösségi médiában kering egy fotó, amin állítólag a Xiaomi 13 Pro kijelzője látható, a “nuwa” kódnevű készülék megjelenítőjén pár információval a hardver kapcsán: 12 GB RAM, MIUI 14, és “kailua” rendszerchip, ami állítólag a 3 GHz-es maximális órajelre felpörögni képes Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-t rejti.

Ez lehet az első fotó a Xiaomi 13 Próról.
Ez lehet az első fotó a Xiaomi 13 Próról. (forrás: Xiaomiui) [+]

Most újabb fotók kerültek fel az internetre, amin már a készülék hátulja látható, rajta a kameraszigettel. A Cool APK által közölt fotóról nem egyértelmű, hogy a Xiaomi 13-as széria melyik tagját ábrázolja, a forrás szerint az alapmodellt. A három szenzort és a LED villanót tartalmazó kamerasziget négyszögletesebb lett, az iPhone-ok vagy a Galaxy S20-as mobilok által használt elrendezéshez hasonlóan foglalnak helyet a hátlapon. A hatalmas LASER felirat helyét vélhetően a LEICA branding veszi majd át a végterméken, de egyes pletykák szerint az iPhone-ok LiDAR szkenneréhez hasonlóval próbálkozik a Xiaomi is. Mindenesetre a fotón a feliraton kívül erre semmi nem utal.

Ez pedig valamelyik Xiaomi 13 hátlapja lehet.
Ez pedig valamelyik Xiaomi 13 hátlapja lehet. (forrás: Cool APK) [+]

Ha a tavalyi menetrendet követi a Xiaomi, akkor a Redmi K60-as széria mutatkozik majd be elsőként, majd jönnek a Xiaomi 13-ak. Mindkettő idén, vélhetőleg decemberben történik meg Kínában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés