Állvánnyal oldaná meg a Galaxy Watch5 Pro tervezési hibáját a Samsung

Ezzel mehetne a vezeték nélküli töltés anélkül, hogy le kellene csatolni a szíjakat az óráról.

Ha valaki a gyári szíjjal használja a Samsung Galaxy Watch5 Pro okosórát és ki szeretné használni a vezetékmentes töltés adta lehetőségeket, annak nem lesz egyszerű dolga. Ahogy tesztünkben is leírtuk, egyrészt az óra túlságosan domború a szenzoroknál, így csúszkál, nagyon pontosan és stabilan kell elhelyezni a töltőfelületre, vagy a gyárilag mellékelt mágneses töltőfejet kell használni az órát elfektetve. Másrészt a D-csatot (D-Buckle) használó gyári szíjjal nem is biztos, hogy egyáltalán le lehet rakni vezetékmentes töltőre az órát, hacsak a töltő nem vékony annyira, hogy a szíjat úgy húzza köré az ember, mintha csuklóra venné fel az eszközt.


Csak a saját mágneses töltővel működik jól az eszköz, annak használatához is számlappal lefele, vagy oldalra kell letenni az órát. [+]

Úgy tűnik, a Samsung egy megemelt töltővel oldaná meg ezt a problémát, amire úgy is rá lehet tenni a Watch5 Prót, hogy nem kell hozzá szíjatlanítani vagy azzal foglalkozni, hogy pontosan beállítsa az ember a töltő pozícióját. A “Galaxy Watch Charging Cradle”, magyarul a Galaxy Watch Töltő Bölcső (GP-XVU022SANJU) a gyártó amerikai oldalán tűnt fel, egyelőre ár nélkül, de képekkel, amiből jól látszik, hogy mire lehet számítani.

A tölőállvány minden oldalról.A tölőállvány minden oldalról.A tölőállvány minden oldalról. A tölőállvány minden oldalról. (forrás: Samsung) [+]

Arról nincs semmilyen hír, hogy mikortól lesz kapható és mennyibe kerül majd az eszköz, illetve arról sincsenek egyelőre információk, hogy a Galaxy Watch5 Pro okosórát vásárlók esetleg kapnak-e rá kedvezményt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés