Android Jelly Bean – a harmadik negyedévtől

A DigiTimes legfrissebb beszámolja szerint a Google már gőzerővel dolgozik az Android 5.0 Jelly Bean premierjének előkészítésén, mely valamikor július és szeptember között láthat napvilágot. Az Android szövetségesek egyelőre a tavaly ősszel kiadott Android 4.0 Ice Cream Sandwich bevezetésével bajlódnak, ám a Google reményei szerint a jelenlegi 1,6-3 százalékos piaci részesedés rövidesen jelentősen meglódulhat. A HTC, a Samsung, és a Sony is jelezte már, hogy a lehető leggyorsabban szeretnék elérhetővé tenni a platform legfrissebb változatát, melyek mellett az LG és a Motorola is leleplezte már korábban a frissítési stratégiáját. Az Android 5.0 Jelly Bean várható új funkcióiról egyelőre nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

  • Megerősítette a Jelly Bean érkezését az Asus

    A tajvani gyártó hivatalosan is megerősítette, hogy az elsők között mutat majd be Android 5.0 Jelly Bean alapokon nyugvó készülékeket.

  • Készül az Android 5.0 Jelly Bean

    A DigiTimes szerint a következő negyedévben debütálhat az internettáblákra fókuszáló Android 5.0 Jelly Bean.

  • Hova tovább, Android?

    Az Android jött, látott és győzött, külső szemlélőként legalábbis ez jöhet le. Bizonyos szempontból így is van, viszont az egész ökoszisztéma könnyedén bedőlhet.

Hirdetés