Android 12L-re vált a Galaxy Tab S8 család

Az L utótagú főverziót kifejezetten óriás képernyőre igazították.

A Galaxy Z Fold4 az első Android 12L-t futtató Samsung készülék, olyan apró előnyökkel, mint például a dokk a szétnyitott képernyő alján. A Google L-utótagú főverziója emellett ügyesebb óriásképernyős elrendezést ígér az alkalmazásoknak hatékonyabb igazodással változó képátló esetén (amiből a hajlíthatók profitálhatnak), illetve nagyobb mérethez passzoló widgeteket és dupla függönyös értesítő- és kapcsolópanelt.


[+]

Z Fold4 tesztünk gőzerővel készül, úgyhogy kérnék még pár nap türelmet, a Galaxy Tab S8 családról viszont már részletesen beszámoltunk, a jó hír pedig az, hogy a One UI 4.1.1-es verziófrissítéssel elindult rá az Android 12L közzététele is. Ezzel bejött a képbe a dokkolósáv DeX módra váltás nélkül, az ablakos-teljes képernyős váltás kétujjas mozdulattal, az app megnyitás lebegőablakos formátumban, az ügyesebb szövegleolvasás képekből és a keresés fájlkezelőben, akár állományokon és képeken belül.

A Tab S8+ méretéhez képest rendkívül légies benyomást kelt a vékony kialakításnak köszönhetően.
[+]

A Samsung Internettel könnyebben lehet a könyvjelzőket elrendezni, végül egy csokornyi képből zárképernyős háttereket tudunk alkotni. A frissítés augusztusi biztonsági hibajavító csomaggal jelent meg német nyelvterületen, és 2,3 GB-ot nyom az adatmérlegen. Az OTA pakkal frissül lényegében minden Samsung alapszolgáltatás és alkalmazás, felkészülve az Android 12L előnyeire.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés