Android 14-gyel szilveszterezhet a Tab S9 FE

Mégse mehetett a buliba és 2024-be Android 13-mal.

Telefon, füles és táblagép is érkezett a Samsung év végi Galaxy FE bemutatójára, és bár vannak kétségeink a hírhedt Exynos 2200-zal szerelt Galaxy S23 FE létjogosultsága kapcsán, a Tab S9 alá árazott Tab S9 FE és FE+ a kötelező elvárásokat teljesíti, az S Pent kreatív munkára fogja, por- és vízálló védelemmel borsot tör a konkurencia orra alá, és ügyes árazással számíthat sikerre a szolgáltatóknál, habár a független piacon még mindig igen borsos az ára.


[+]

A Samsung azért is húzónév az operátoroknál és a vásárlóknál, mert a mindenki tudja, hogy remek terméktámogatásra számíthatnak, amibe a hosszú szoftveres support is beletartozik. A Tab S9 FE sorozat esetében konkrétan négy évnyi főverzió frissítés, plusz még egy ötödik ami a biztonsági hibajavításokat illeti, és bár az október eleji bemutatóval az FE-k pont lecsúsztak az Android 14-es indításról, ciki lett volna régi rendszerrel átlépni az újévbe.


[+]

Konkrétan a Tab S9 FE és FE+ WiFi-s változatai telepíthetik a friss rendszerverziót és a One UI 6.0-t, míg az eleve népszerűtlenebb 5G-s változatok, úgy tűnik, a menő társaságtól félrevonulva és Android 13-mal kénytelenek elénekelni a Himnuszt, majd pezsgőt bontani. Mondjuk maradt a Samsungnak még pár napja 2024-ig.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés