Android 4.4.3 – fixek garmadája

A legfrissebb beszámolók szerint a Google rövidesen útjára indítja az Android 4.4.3 KitKat rendszerfrissítését, mely új funkciók helyett kizárólag a platform hibáinak foltozgatására fókuszál. Ezek közül a legfontosabbak a véletlen újraindulások és a mobil adathálózatok gyakori eldobásának javítása lesz, mely mellett a WLAN hálózatokhoz való újrakapcsolódás is megbízhatóbban üzemel majd, illetve a Bluetooth és USB adatátvitel is stabilabban fog üzemelni. A frissítés a kameraszoftver gyakori lefagyásait és fókuszálási problémáit is javítani fogja, az elmulasztott hívások jelzőfénye is megbízhatóbban üzemel majd, mely mellett a tárcsázó, névjegyzék, email, MMS, Exchange támogatás és jórészt valamennyi fontosabb szolgáltatás is ráncfelvarrásra kerül. Az Android 4.4.3 premierjének időpontja egyelőre nem ismert, de a Nexus és GPE (Google Play Edition) modellek tulajdonosai elsőként tesztelhetik majd, hogy mennyivel lett stabilabb a rendszer működése.

Azóta történt

Előzmények

  • KitKat minden új Android modellre?

    Egy belső dokumentum szerint a februártól bejelentett készülékek közül csak az Android platform legújabb változatát futtató készülékek érhetik el a Google szolgáltatásait.

  • Android 4.4 frissítési körkép

    A KitKat érkezésével kívül és belül is számos újdonság érkezett az Android platformra. Összeszedtük, hogy mely készülékek kapják meg biztosan a frissítést.

Hirdetés