Kipróbálta magát AnTuTu-ban a "Galaxy S6 Edge"

Szinte biztos, hogy március 1-jén, a barcelonai MWC-n leplezi le a Samsung az idei első két csúcsmodelljét, alighanem a Galaxy S6-ot és az S6 Edge-t, persze hivatalossá mindez csak a bejelentés pillanatában válhat. Azt viszont már most sejteni lehet, hogy igen erős hardverrel érkezik a két készülék, minden bizonnyal a 64 bites, big.LITTLE architektúrájú Exynos 7420-as rendszerchippel, ami egyes források szerint 14 nanométeres gyártástechnológián alapszik.

Az Exynos 7420 geekbenches vizitjéről már korábban beszámoltunk, a MyDrivers pedig kiszúrta, hogy egy SM-G925W8 kódjelű készülék – alighanem a Galaxy S6 Edge – AnTuTu-ban is kipróbálta a házi chipsetet, 60 878 pontot gurítva a vegyes teljesítményteszten. Az AnTuTu adatbázisából az SoC mellett kiderül az is, hogy a készülék a Mali-T760-as IGP-vel volt felszerelve, az eredmények alapján annak is egy korábbinál erősebb változatával. Az SM-G925W8 3 gigabájt RAM-ot, 32 gigabájt ROM-ot, 5,1 hüvelykes QHD kijelzőt, 5 megapixeles előlapi kamerát és 20 megapixeles hátlapi szenzort kapott, ami vélhetőleg a Galaxy S6 és S6 Edge végleges specifikációja.

Azóta történt

  • Megvan mikortól kapható a „Galaxy S6”?

    Az már szinte biztos, hogy a következő Samsung csúcskészülék március 1-jén, Barcelonában mutatkozik be, most pedig arról is hallani lehet, hogy az értékesítés mikor kezdődhet meg.

  • Megmutatta magát a Galaxy S6 Edge

    Az egyik szolgáltató oldalán bukkant fel a várhatóan vasárnap bemutatkozó, mindkét oldalára lehajló kijelzővel felszerelt új Galaxy Edge

Előzmények

Hirdetés