Apple Peel 520: SIM-et kap az iPod Touch

A ZTE és az amerikai Verizon Wireless által fejlesztett 3G iPod Touch kabát mellett hamarosan egy teljes mobiltelefonos megoldást biztosító megoldás is elérhető lesz, mely azonban csak feltört modellekkel kompatibils. A hívások kezelését, üzenetek küldését és mobil adathálózatok elérését is biztosító Apple Peel 520 nem nevezhető éppen kompakt darabnak, de a gyártó szerint a beépített akkumulátora révén a mobil hálózatok elérése nem is rövidíti le a készülék működési idejét. Az első tesztek szerint a kiegészítő számos komoly hibával is bír, ugyanis a kibővített mobilos szolgáltatások elérése igen messze van a kényelmestől, ráadásul egyelőre a hívások hangerejének szabályozására sincs lehetőség.

Azóta történt

  • Bemutatkozott az új iPod Touch

    Négyszeres felbontású kijelzővel, HD videók rögzítésére alkalmas fő és FaceTime hívásokhoz használható másodlagos kamerával, valamint Apple A4 processzorral érkezik a 7,2 milliméter vastag új iPod Touch.

  • Apple: Telefonos kabátot kaphat az iPod?

    Az Apple legújabb szabadalma egy rádiós kabát működését írja le, mely telefonos funkciókkal ruházhatja fel az iPod Touch sorozatot is.

Hirdetés