Április 12-én elhagyja Kínát a nubia Red Magic 7 Pro

A Pro változat is követi a Red Magic 7-et, egy héten belül globális start.

Februárban mutatta be a nubia a Red Magic 7 telefonokat Kínában, akkor arról volt szó, hogy a Pro változat valamikor az év második felében érkezik majd a nemzetközi piacra. A vártnál hamarabb, április 12-én lesz végül a készülék globális bemutatója, erre utal legalábbis a nubia által közzétett meghívó, s rajta a szöveg “Nézd meg a következő szintű játékos bestiát!”


[+]

A Red Magic 7 Pro tulajdonságait a kínai bemutató óta ismerni, a készülék 6,8 hüvelykes 1080 x 2400 pixel felbontású, 120 Hz-en frissülő AMOLED kijelzőt kínál, alatta a Snapdragon 8 Gen 1 rendszerchippel. Rendszermemóriából van 8, 12, 16 GB, mint választható opció, tárhelyből pedig 126, 256, 512 GB valamint 1 TB a kínált kiszerelés. A hátlapon három kamera, egy 64 megapixeles főkamera, egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles makró van, az előlapon pedig egy 16 megapixeles szelfikamera, ami a kijelző alá van elrejtve. Nem csak a rejtett kamera, hanem az 500 Hz-es érintésfigyelés és a két oldalán nyomásérzéken zóna is a kijelző különlegességei közé tartozik.


[+]

A telefonban 5000 milliamperórás akkumulátortelep kapott helyet, ezt a gyártó által adott 135 wattos töltővel 15 perc alatt fel lehet tölteni nulláról. A hőelvezetésért és a túlhevülés megakadályozásáért egy beépített ventillátor felel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés