Április 19-én hullhat le a lepel a Moto G6-ról

Új Moto készülékek még nem tették tiszteletüket a 2018-as mobilpiacon, nemsokára viszont akár három friss modell is befuthat, írja a Digital Trends. A Lenovo kötelékébe tartozó, és tavaly nagyobb hangsúlyt kapó Motorola ugyanis április 19-én, São Paulóban tart sajtóeseményt, és bár az alábbi meghívó nem árulja el annak tárgyát, valószínűsíthető a Moto G6 família bemutatkozása.

Április 19-én a Motorola bemutatót tart Brazíliában
Április 19-én a Motorola bemutatót tart Brazíliában (forrás: AndroidPit)

Az utótag nélküli Moto G6 5,7"-es HD+ kijelzőt kaphat 18:9-es képaránnyal és nyolcmagos Snapdragon 450 mobilplatformmal, a telep a forrásoldal szerint 3000 mAh-s lehet. A G6 Plus FHD+ megjelenítővel érkezhet 5,93"-en, Snapdragon 630-cal és 3200 mAh-s teleppel.


A Moto G6 Plus színvariációi az AndroidHeadlines által kiszivárogtatott renderképen [+]

A legszerényebb képességű modell, a G6 Play hagyományos, 16:9 arányú HD panelt vethet be 5,7"-en, a Snapdragon 430 meghajtásával, és hatalmas, 4000 mAh-s teleppel. A két ütősebb variáns dupla kamerát viselhet a hátlapon. A G6 esetében 4/64, a G6 Plus esetében pedig 6/64 GB-os lehet a legnagyobb RAM/tároló kiszerelés, várhatóan ismét kedvező árcédulával.

Azóta történt

  • Megérkezett a Moto G6, G6 Play és G6 Plus

    A Motorola három középkategóriás eszközt mutatott be 18:9-es képaránnyal, ujjlenyomat-olvasóval, gyorstöltéssel érintetlen Android 8-cal.

  • Motorola Moto G6 - kérsz egy üveggel?

    Sosem volt még ennyire gyönyörű egy középkategóriás Motorola, mert igen, a patinás amerikai gyártó neve ismét rajta van a fém/üveg házon, a hátlapon pedig két kamera figyel.

Előzmények

Hirdetés