Apró okos-Nokia bukkant fel

Új készülék tűnt fel a HMD Global kötelékébe tartozó Nokia márkanév alatt TA-1056 kódszámon, amely a Szövetségi Kommunikációs Bizottságnál futott egy kört a vonatkozó engedélyekért. A készülékről egyelőre nem sokat tudunk, leszámítva a méreteit, amelyek roppant kompakt eszközt sejtetnek. Az adatkapcsolati képesség pedig belépő szintű konfigurációt. A Nokia TA-1056 kisebb a Nokia 2-nél is, feltételezések szerint a Nokia 1 lehet az.


[+]

A kijelzőméretről és a képarányról ugyan nem tájékoztat az FCC, a készülékház pontos méretei viszont adottak, leszámítva a vastagságot. A TA-1056 mindössze 133 milliméter magas és 68 milliméter széles lesz, feltehetően egyébként hagyományos képarányú panellel szerelve, ami az adatok alapján maximum 4,5 hüvelyk lehet. Nagyjából. A készülék két SIM kártyát kezel, viszont maximum Cat.4-es LTE kapcsolattal, a WiFi pedig nélkülözi az 5 GHz-es sávot. A 3,5 milliméteres jack csatlakozó viszont elfért az apró házban, az akkumulátor pedig az ábrák alapján kivehető lesz, de minimum a hátlap eltávolítható, mivel a matricák magára a telepre kerülnek majd.

Azóta történt

Előzmények

  • Wi-Fi hotspotként is működik az új Nokia 3310

    Kínában piacra dobják a retromobil LTE-s változatát, viszont az akkumulátoron nem változtatnak, így üzemidő terén visszaesésre kell számítani.

  • Nokia 2 - kegyelemkettes

    A legolcsóbb Nokia okostelefonnak igazából nem ebben a régióban lehet sikere, mert tudása igen alapszintű, csak az akkumulátor emeli ki a mezőnyből.

Hirdetés