Ascend P2 – vörösben is

A februári Mobile World Congress során mutatta az Ascend P1 frissített változatát a Huawei, mely karcsú vonalvezetésével és fejlett műszaki paramétereivel lopta be magát sokak szívébe. Az április óta kapható készülék ezidáig csak fekete és fehér árnyalatokban volt elérhető, ám az alábbi sajtókép tanúsága szerint vörös variáns is létezik, csak egyelőre nem tudni, hogy mely régiókban és mikortól lesz elérhető. Az Android 4.1.2 Jelly Bean platformra frissíthető Ascend P2 4,7 hüvelykes HD IPS kijelzőt, 13 megapixeles fő és 1,3 megapixeles előlapi kamerát, GPS, WLAN, Bluetooth 4.0 és NFC modult, 1,5 GHz-es négymagos Huawei K3V2 processzort, 1 GB RAM-ot, 16 GB tovább nem bővíthető memóriát és 2420 mAh kapacitású akkumulátort kínál 136,2 x 66,7 x 8,4 milliméteres és 122 grammos kivitelben.

Előzmények

  • Huawei Ascend P6 - hatásos hatos

    Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.

  • Újabb képen az Ascend P2

    A jövő hétre tervezett hivatalos premier előtt ismét a kamerák előtt pózolt a Huawei Európának szánt csúcsmodellje.

  • Sajtóképen az Ascend P2

    A februári premier előtt napvilágra került az öthüvelykes Full-HD kijelzővel és bivalyerős négymagos processzorral szerelt Huawei okostelefon.

Hirdetés