Nagy teljesítmény, kis készülék

Az Asus Zenfone 8 Mini már a Geekbenchnél is járt, igazi csúcshardverre számíthatunk kompakt méretben.

Androidos vonalon nem igazán van aktuális kompakt csúcsmodell. A legkisebb kompetens eszköz tulajdonképpen a Samsung Galaxy S10e, viszont már két éves. A Sony Xperia 5 II és 5 III aránylag kicsi, előbbi fogásra nagyon kényelmes, de a magasságuk számszakilag így is meghaladja a 150 millimétert, a panel mérete pedig a 6 hüvelyket. Ezen a helyzeten az Asus változtathat a Snapdragon 888-cal és a Geekbench szerint 16 GB rendszermemóriával szerelt Asus Zenfone 8 Minivel.

Az 5,9 hüvelykes panel keskeny kávákkal kellemes méretet eredményezhet, a teljesítményről viszont nem kell lemondani a kompakt kivitelért cserébe. Ha minden igaz, a készülék 120 Hz-es OLED panellel várható és 64 megapixeles kamerákkal, amelyek közül az IMX663 még nem ismert. A főkamera valószínűleg a Sony IMX686 lesz, a töltésteljesítmény maximuma pedig 30 watt. Kérdés, hogy mennyire tudják lecsökkenteni a kávák méretét és mindez mekkora eszközt fog eredményezni valójában és belefér-e az előre forduló kamera.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • Látatlanban is egyre jobban szeretjük a Zenfone 8-at

    Egyelőre nem világos, hogy a "kis készülék" a mini utótagot kapja vagy maga a Zenfone 8-at szánják kompaktnak, de egyre meggyőzőbb hírek érkeznek az eszközről.

  • Asus Zenfone 8 - komplett kompakt

    Az Asus megalkotta a piac legkisebb androidos csúcsmodelljét, amire az 5,9 hüvelykes képátló ellenére is határozottan mondhatjuk, hogy kompakt. De ezen kívül is tud még néhány trükköt.

Előzmények

Hirdetés