Áttetsző hátlap és notch

A Xiaomi következő Mi szériás modellje a gyártó nyolcadik évfordulójának apropóján Xiaomi Mi 8 néven, illetve a MIUI 10 is május 31-én kerül bemutatásra. A készüléket értelemszerűen csúcshardverrel várjuk, tekintve, hogy a Xiaomi ezt már előre be is jelentette, tehát a Snapdragon 845-re, alapkiszerelésben 6/64 GB-os memóriakiosztással viszonylag nagy összegben is érdemes fogadni. A kialakítás már nem ennyire evidens, de több, mint valószínű, hogy nem a Mi Mix 2s formatervét importálják a Mi sorozatba.

A Slashleaks által közzétett videón nem csak a (szerintünk elképesztően) mutatós és jól kivitelezett, áttetsző hátlap látszik, de az előlapon egy határozottan nagy szenzorsziget sziluettje is kivehető. Ez arra mutat, hogy a Xiaomi korábban felbukkant 3D-s arcazonosító rendszere valóban a Mi 8-cal debütál, az pedig láthatóan helyet igényel. Mivel ujjlenyomat-olvasó nem látszik a felvételen, valószínűleg a kijelzőben lesz, már, ha nem váltja ki teljesen az arc alapú azonosítás.

Azóta történt

Előzmények

  • Május 31-én debütál a Xiaomi Mi 8

    A képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót már lencsevégre kapták és az árak is kiszivárogtak.

  • Ilyen lehet a Xiaomi-féle Face ID

    Jó minőségű renderkép bukkant fel a Xiaomi 3D-s arcazonosító rendszeréről, bár arra csak tippek vannak, hogy a Mi 7 jövőhéten megkapja-e.

  • Xiaomi Mi 6 - helyi kiskirály

    A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.

Hirdetés