Az AnTuTu is igazolja a Zenfone 6 rendszerchipjét

A Qualcomm jelenlegi legerősebb SoC-je dübörög a bemutatás előtt álló Asus mobilban, a mért eredmények önmagukért beszélnek.

Már az MWC-n is lépten-nyomon bele lehetett futni néhány Asus-féle Zenfone 6-reklámba, magáról a készülékről mindenesetre jól titkolózott a gyártó, a bemutató előtt nagyjából egy hónappal még semmit nem tudunk a készülékről, az eddig felbukkant, némileg extrém képek hitelességét sem kell készpénznek vennünk.


[+]

Az AnTuTu által frissen lemért I01WD-nek azonban szinte biztos, hogy van köze a fent említett termékhez, valószínű, hogy nem egy középkategóriás chipet tesznek a mobilba, hanem a Qualcomm-féle Snapdragon 855-öt, nyolcmagos processzorral (1 x 2,8 GHz Kryo 485 + 3 x 2,42 GHz Kryo 485 + 4 x 1,8 GHz Kryo 485), 7 nanométeres gyártástechnológiával, Adreno 640 grafikai egységgel. 6 GB RAM-ot és 128 GB-os belső tárhelyet írt a mérés egy 1080 x 2340 pixeles kijelzőn, a 363 172 pontos végeredmény pedig kimondottan impresszív. Nem meglepő az Android 9 Pie alaprendszer, amin minden bizonnyal az Asus-féle Zen UI megfelelő verziója fog futni.

Azóta történt

  • Hova lett a kameralyuk?

    Az eddigieken nem látszott egyértelműen, de az Asus legújabb előzetesén nyoma sincs a ZenFone 6-ra várt kameralyuknak.

  • Csak a legfontosabbak

    Az Asus a ZenFone 6 specifikációjának tulajdonképpen legfontosabb elemeit osztotta meg Twitteren. És Instagramon még néhány dolgot.

Előzmények

  • ASUS Zenfone 5z - zendülés

    Az ASUS Zenfone 5z nagyon jó készülék lett, kivéve a multimédiát, mert az csak egyharmad részben. Az ára sem horror, a konkurencia viszont kegyetlen.

  • ASUS Zenfone 5 - a Zen hangja

    Kiürült a középkategória felső szegmense, a Zenfone 5 viszont pont itt próbálkozik. Nincs sok vetélytársa, de azok elég komoly konkurenciát képviselnek.

  • Asus Zenfone 3 - kiPCzte magának a mobilpiacot

    A legmezeibb, 5,2 és 5,5 hüvelykes Asus Zenfone 3-at vesszük górcső alá. A duó hardverszinten necceset, kamerában erőset, szoftverben pedig számítógépes eklektikát nyújt.

Hirdetés