Az Apple kiadta az iOS 6.1-et

Az Apple tegnap estétől hivatalosan is elérhetővé tette az iOS 6.1-es verzióját. Legfontosabb újdonság természetesen a kibővített LTE szolgáltatás, hiszen további 36 szolgáltató számára tették lehetővé a 4G technológia elérését iPhone készülékek esetén, újabb 23 szolgáltató támogatottságát pedig az iPadek esetén garantálják. Szerencsére Magyarország is bekerült a kalapba, így itthonról is tudunk "4G-n keresztül" böngészni.

A szoftverfrissítéssel immáron magából a Siri alkalmazásból is lehetséges mozijegyeket vásárolni, habár ez a szolgáltatás egyelőre kizárólag Amerikában érhető el. További érdekesség, hogy az Apple az iTunes Match-et is frissítette, így immáron a felhasználók egyenként is tudnak számokat letölteni az iCloudból. A fejlesztők számára is maradt még fontos mozzanat, hiszen az Apple beépített egy új API-t is, hogy az újdonsült alkalmazásokba könnyebben építhessék be az Apple térkép adatbázisát.

Az 6.1-es frissítést ezen kívül számos kisebb "motorháztető alatti" javítást tartalmat, és természetesen ingyen tölthető le iTunes-on vagy OTA-n (Over-the-air) keresztül is. Az iOS 6.1 a következő készülékekre érhető el: iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 és iPhone 3GS, iPad (harmadik és negyedik generációs), iPad mini, iPad 2 és iPod touch (negyedik és ötödik generációs). Az új verzió mérete nagyjából 100 megabájt körül mozog, a telepítés pedig körülbelül 10 percet vesz igénybe..

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés