Az Archos bejelentette a GamePad 2-t

Az Archos a tavalyi IFA kiállítás alkalmával rántotta le a leplet a fizikai játékvezérlő gombokkal is felvértezett táblagépükről. A sikerrel debütáló eszköznek sokan várták a folytatását, melynek létezését a francia gyártó egy bejelentés alkalmával meg is erősítette. A táblagép 7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású kijelzőt kapott, melynek meghajtásáról egy 1,6 GHz-es órajelen ketyegő négymagos processzor, egy Mali-400-as grafikus gyorsító és 2 GB RAM gondoskodik. Kétféle háttértárral, 8 és 16 GB-os változatban lesz megvásárolható az Archos újdonsága, mindkettő esetben adott a microSD kártyás bővíthetőség. A masinára előre telepítik a Modern Combat 4: Zero Hour és az Asphalt 8 játékokat, természetesen teljes támogatást biztosítva a kontrollerekhez.

Bár nem mindegyik játék támogatja majd a fizikai gombokat, lehetőségünk lesz az érintőkijelző egy-egy részét hozzárendelni az általunk kiválasztott vezérlőgombokhoz, tehát a játékélmény adott lesz. Az Android 4.2-es alapokon nyugvó, 1,2 megapixeles előlapi kamerával és sztereó hangszórókkal is felszerelt táblagép várhatóan 250 dollár körüli áron lesz kapható külföldön, azaz hazánkban valószínűleg 70 ezer forint környékén lehet majd hozzájutni.

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Tablet S - szépség S

    A Sony második generációs tabletje érkezett meg hozzánk. A Tablet S kívül és belül is egyértelműen egyediségre törekszik a mezőnyben.

  • Archos 80 G9 Turbo - felpörgetve

    Az Archos legújabb táblagépe korrekt hardverrel, Ice Cream Sandwich-csel és kedvező árral támad, plusz rá van írva, hogy Turbo. Viszont az egyik legcsúnyább a piacon.

  • Archos 80 G9 - nem arcos, de morcos

    Hordozható méretű tablet, korrekt hardverrel szerelve és abszolút versenyképes áron. Vajon a minősége is megfelelő?

  • Archos 101 G9 - turbó fokozat

    Honeycombbal telepített táblagépet kaptunk az Archos boszorkánykonyhájából, amely ránézésre az olcsóbbak közül való. De nem az.

Hirdetés