Az Archos hozza el Európába a Nubia Z17S-t

Cristiano Ronaldo "kedvenc" telefonjának mini változatához már volt szerencsénk, és alapvetően nem sok lényegi kifogásunk akadt az magyarországi hivatalos árszabást leszámítva. A Nubia Z17 mini úgy mini, ahogy azt a ZTE-től megszokhattuk, a portré mód meg kissé fapados, összességében életképes alternatívának mutatta magát a műfajban. A Nubia készülékek jellemzően ismerik a B20-as hálózati frekvenciát és aránylag jó lokalizációval bírnak ahhoz, hogy nemzetközi forgalomban is érdemes legyen számolni velük.

A ma bemutatott csúcsmodell viszont nem lesz elérhető errefelé, pontosabban nem Nubia Z17S-ként. A 18:9-es képarányú panellel szerelt eszközt a francia Archos fogja piacra dobni, Archos Diamond Omega néven. A két készülék teljesen azonos, mindkettőben a Snapdragon csúcslapkája dolgozik, az Archos kínálatába viszont kizárólag a 8 GB operatív memóriával és 128 GB belső tárhellyel rendelkező variáns került be. Árat egyelőre nem tudunk, de elvileg 400 euró körül lesz, ami lényegesen kedvezőbb, mint a 3990 jüanos hazai nyitóár. Kínában a készülék nagyjából 157 ezer forint, a 400 euró viszont csak 120 ezer forint körül van aktuális árfolyamon. Ilyen mondjuk ritkán fordul elő.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkoztak az új Nubiák

    A ZTE-hez tartozó márka palettája ismét új eszközökkel bővült, egy csúcsmodell, és egy kompakt középkategóriás kerül piacra.

  • Nubia Z17 mini - nem a méret a lényeg

    A ZTE almárkájának idei csúcsmodellje mini verzióban is kiadásra került, ami még mindig remek teljesítményt jelent, csak fizikailag kisebb és szerényebb hardver intézkedik.

  • Négy új készüléket mutatott be az Archos

    Illetve ebből kettőt a ZTE-vel kooperációban raktak össze, a harmadik teljesen saját tervezés, míg a negyedik is, csak strapa változatban.

  • Archos 50 Saphir - kemény képzést kapott

    Újabb androidos strapamobil járt nálunk, túl sok különlegességet nem mutat, de csomó apróságra odafigyeltek a kivitelezésénél, és az árához képest helytálló, amit nyújt.

Hirdetés