Az ASUS IP telefóniában erősít a CES alatt

Az ASUS a tegnapi napon jelentette AiGuru S2 VOIP készülékét. A telefont úgy tervezték, hogy fejlett digitális otthoni vagy irodai kommunikációs élményt nyújtsanak a Skype exkluzív Internetes hívásfunkcióinak tökéletes beépítésével.

Az AiGuru S2 egy vezeték nélküli USB Internet telefon Skype szoftver, Windows Vista SideShow, Apple iTunes és Windows Media Player támogatással, utóbbi a kényelmes zenehallgatás érdekében. Az AiGuru S2-ben valóra válik az ASUS három legfontosabb designnal kapcsolatos koncepciója – stílus, kényelmes használat és a PC alkalmazásainak vezeték nélküli használata, mely lehetővé teszi, hogy felhasználója ne legyen PC-jéhez vagy laptopjához kötve. A különleges vékony kialakítás, a csillogó színes kijelző és a nagyszerű billentyűzet az AiGuru S2-őt egy bárhol kényelmesen használható eszközzé varázsolják, tekintet nélkül arra, hogy a számítógép hol található. A működéshez mindössze egy szélessávú Internet kapcsolat szükséges.


Az AiGuru S2 egyszerűsített menürendszerrel és felhasználóbarát kezelői felülettel rendelkezik, így teszi még egyszerűbbé a Skype adta lehetőségek használatát. Az alap Skype jellemzők mellett az AiGuru S2 lehetővé teszi a személyes információk és névjegyzék kezelését. Láthatók továbbá a hívó fél adatai, fotója és Skype azonosítója is a bejövő híváskor.

A mobil zenehallgatáshoz az AiGuru S2 kiváló minőségű hangszórókkal és öt EQ móddal rendelkezik, így támogatja PC-n tárolt zene lejátszását Wi-Fi átvitelen keresztül. A Windows Vista SideShow támogatás pedig lehetővé teszi, hogy az AiGuru S2 billentyűzetével hozzáférjünk a számítógépen található e-mailjeinkhez.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés