Az LG felfedte a V20 részleteit

Továbbra sem lehet tudni, hogy pontosan mikor, azt viszont igen, hogy nem az IFA-n, de szeptemberben biztosan érkezik az átlagon felül strapabíró, másodlagos kijelzővel hódító V10 utódja. A biztosan várható megjelenésen kívül az LG további információkkal is szolgált a V20-ról. Kissé meglepő módon a koreaiak maradnak a Snapdragon 820-as chipsetnél, noha már elérhető lesz a Qualcomm frissebb verziója is a szériában. Kétféle kiszerelésből választhatunk, a gyengébb 3 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel, míg a teljes értékű kiadás 4 GB rendszermemóriávla és 64 GB-os tárolókapacitással készül.


[+]

Nem csak a kijelző mérete, de a felbontás is csökken, így a V10 5,7 hüvelykes, 2K paneljével szemben a V20-ra áhítozóknak be kell érniük 5,5 hüvelykes, Full HD megjelenítővel, a dupla kialakítás viszont továbbra is kérdéses. A microSD bővíthetőség megmarad, maximum 128 GB-tal toldhatjuk meg a tárhelyet. A kamerák felbontása viszont nőtt, a hátlapra egy 20 megapixeles modul kerül, míg előre nem meghatározott számú, de biztosan 8 megapixeles szelfikamera.


[+]

A 4000 mAh-s akkumulátort C típusú USB kábellel tölthetjük majd, feltehetően a Qualcomm Quick-Charge 3.0-s szabványa szerinti tempóban. Ezen kívül már csak az Android 7.0 Nougat-ban lehetünk biztosak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés