Az LG hazai sztárokkal mutatja be a Shine-t itthon

A sajtóközlemény szerint Oroszlán Szonja, Béres Alexandrával, Farkasházi Rékával, Hujber Ferenccel, és más hazai sztárokkal tündököl szombat este a budapesti Club Sensationben.
Az LG Shine hazai premierjét kíséri ekkora felhajtás, a modell Európában már több helyen kapható, sőt értékesítési eredményei az európai piacon már egy hónap elteltével felülmúlták a készülék Koreában elért eladásait.


A főszereplő

 

A sajtóanyag kiemeli a fém készülékházat, a két megapixeles kamerát (melyet csúcstechnológiás megoldásként aposztrofál) és a használaton kívül tükörré változó kijelzőt. Szintén kiemelésre került a navigációs kezelőszerv, amely az LG szerint megkönnyíti a használatot, szerintünk nem, de erről már tesztet is publikáltunk.
Oroszlán Szonja a sajtóközlemény szerint a következőket nyilatkozta a Shine kapcsán: "Fontos számomra, hogy milyen mobiltelefont használok, hiszen mindenhová magammal viszem. Jó ha elfér a zsebemben, vagy egy kisebb női táskában és ha alkalomra öltözök fel, jó ha a telefon illik az öltözékemhez. Az, hogy sminktükörként is használhatok egy mobilt, olyan plusz, amiről a nők többsége csak álmodozik."

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés