Az LG is lyukaszt

Az első kameralyukas LG a berlini IFA-n muttakozik be hivatalosan.

Szeptember ötödikén remélhetőleg személyesen fogjuk megtekinteni az LG első, kameralyukkal szerelt modelljét Berlinben, ami első körben a koreai szolgáltatóknál lesz elérhető 140 ezer forintnak megfelelő korai wonért. A Q70 közel kávamentes kialakítást kapott, amit a bal felső sarokba biggyesztett, 16 megapixeles szenzornak kilátást engedő lyuk tett lehetővé. (Nekem egyébként valamiért tetszenek ezek a megoldások, bár a képek alapján egy kicsit nagynak érződik az LG-féle kivágás.)

A 162,1 x 76,8 x 8,3 milliméteres Q70-be egy 6,4 hüvelykes, FHD+ (1080 x 2310 pixel) felbontású panel került, ujjlenyomat-olvasó pedig hátra, a vízszintes tájolású, hármas kamerarendszer alá. A főkamera itt 32 megapixeles f/1,8 rekesszel, ezt egészíti ki a 13 megapixeles, 120 fokos ultraszéles látószögű szenzor és az 5 megapixeles mélységélességet meghatározó szenzor.

A hardveres alapokat a Snapdragon 675-ös szettje biztosítja 4 GB rendszermemóriával és 64 GB bővíthető belső tárhellyel. A készülék IP68-as és MIL-STD 810G hitelesítéssel rendelkezik; jutott bele 32-bites Quad DAC audió, DTS:X 3D Stereo hang, ac-s WiFi, 5.0-s Bluetooth, NFC és QC3 szabvány szerinti tempóban tölthető, 4000 mAh-s akkumulátor. Ez a specifikáció alapvetően nem hangzik rosszul, noha mire ideér, sajnos legjobb esetben is egy árba kerül (de inkább drágább lesz), mondjuk a Xiaomi Mi 9-cel, ami kedvezőtlen helyzetbe hozza az LG felső középkategóriás modelljét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Hirdetés