Az Oppo Reno3 is nemzetközi modellvariánst kap

A Pro verzió valamelyest eltérő specifikációval kerül nemzetközi forgalomba, így lesz ez az alapmodell Reno3 5G esetében is.

Az Oppo Reno3-as széria első körben Kínában került piacra, de lehetett számítani a globális verziók megjelenésére. A Reno3 Pro 4G például már bemutatkozott, de nem tökéletesen megegyező specifikációval: 5G nélkül, frissebb lapkakészlettel, nagyobb felbontású kamerával, sztereó hangszóró nélkül, de jack csatlakozóval. Az alapmodell Reno3 szintén kicsit más képességekkel fog érkezni a 91mobiles exkluzív információi szerint.


[+]

A 6,4 hüvelykes, ujjlenyomat-olvasót is integráló, csepp alakú szenzorszigettel kialakított, FHD+ AMOLED kijelző marad, az előlapi kamera felbontása viszont 44 megapixelre nő. A hátlapi főkamera ellenben 64 helyett 48 megapixellel dolgozik, ezt kíséri egy 13 megapixeles telés egység, egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles monokróm szenzor szimpla LED segédfény helyett dupla vakuval.


[+]

A 7 nanométeres, 5G képes MediaTek MT6885Z Dimensity 1000L szett helyett az errefelé jóval ismertebb és egyébként szerényebb Helio P90 látja el a központi feldolgozóegység szerepét, amihez 8 GB rendszermemória és 128 GB belső tárhely jár. Kimarad az aptX HD protokoll, a WiFi nem ismeri a 802.11ax szabványt, az NFC-ről egyelőre nincsenek információk, viszont marad a 3,5 milliméteres jack és a 30 wattos VOOC 4.0 gyorstöltés.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés