Az ott a OnePlus 6, csak az 5T eltakarja

Nem lehet túl messze a OnePlus 6 bemutatója, a gyártó ugyanis egyre gyakrabban szivárogtat kézzelfogható, vagy legalábbis szemmel látható bizonyítékokat a Snapdragon 845-tel és akár 8/256 GB-os RAM/tárhely kiszereléssel érkező csúcsmodell létezésére. A PhoneArena szerint május 5-e az egyik lehetséges leleplezési dátum, ezt viszont a gyártó még nem erősítette meg, szemben a szenzorszigettel.

Az utóbbin a BBK érdekeltségébe tartozó társak, az Oppo R15 és a Vivo X21 után meg se lepődtünk, a notch az új divat a kávamentesítésben. A hátoldali rész kapcsán ugyanakkor maradtak még pletykák, és ezek az említett modellekből kiindulva üvegborításra céloznak. A gyártó friss Tweetje sokkal többet nem árul el, a OnePlus 6-ot ugyanis szinte egészében kitakarja az 5T, de azért kiderülnek érdekességek, amihez a közölt képre kicsit rávilágosítottunk.

A OnePlus 5T és a 6, kicsit világosabban
A OnePlus 5T és a 6, kicsit világosabban [+]

Szemre úgy tűnik, a OnePlus 6 kijelzővel felfelé foglal helyet a képen, erre utal a SIM-tálca helye és a megszokott némítókapcsoló hiánya, ami a másik oldalon szokott lenni. Az is igaz viszont, hogy szemből nézve jobb oldalon eddig a bekapcsoló volt, most viszont mintha a hangerőszabályzó lenne. Bár a kép alapján sem a notchra, sem az üveg hátlapra nem derül fény, megpillantható a hangerőgomb és a tálca között egy új antennakivezető sáv, ilyesmivel pedig például a HTC U11+ éppen az üveg hátlap miatt él.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés