Már az Galaxy S6 is nugátot nassol

Az Android Nougat kezd belelendülni: jelképes számok helyett most már statisztikailag is kimutatható a 7.0-s és 7.1-es főverzió részesedése az aktív zöld robotos készülékek körében, és az évről-évre a legtöbb okostelefont értékesítő Samsung is kiveszi a részét a jóból. Előbb értelemszerűen a Galaxy S7 és az S7 edge kapta meg a frissítést, most pedig még egy évet visszautazhatunk az időben: a Galaxy S6 és az S6 edge nemzetközi Nougat frissítése is megindult.

Samsung Galaxy S6 vs. Samsung Galaxy S6 edge
Elindult a Samsung Galaxy S6 és az Samsung Galaxy S6 edge 7.0-s frissítése

Olvasóink aktivizálták magunkat fórumainkon, azt persze most is érdemes megjegyezni, hogy a közzétételi szokások és a sokféle, regionális készülékváltozat miatt lehetséges, hogy egyesek hamarabb, mások később részesülnek az update-ből, a szolgáltató darabok sorsáról nem is beszélve. A lényeg: a Samsung nem hanyagolta el 2015 csúcsmodelljeit, három hét múlva pedig itt a 2017-es.

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S6 - a technológia sava-borsa

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés