Az XPERIA X10 reklámja nem a specifikációról szól

A mai csúcsmobilok közötti verseny már nem a technikai paraméterek egyszerű számháborújáról szól, hanem a kezelőfelület és a felhasználói élmény számokkal ki sem fejezhető minőségéről. A japán-svéd gyártó csúcsmodelljének reklámja éppen ezért nem is azt próbálja sulykolni, hogy az XPERIA X10 egy 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzorral, 4 hüvelykes, 854x480 képpontos érintőkijelzővel, 8 megapixeles LED villanós autofókuszos kamerával, GPS, WLAN és sztereó Bluetooth modullal, valamint 1.500 mAh kapacitású akkumulátorral felszerelt Android alapú készülék, hanem az új UX platform Mediascape és Timescape komponenseinek gyakorlati szemléltetesét tűzte ki célul.

Azóta történt

Előzmények

  • Megnyílik a Sony Ericsson UX platform

    A japán-svéd gyártó Timescape és Mediascape megoldása hamarosan fejlesztők számára is elérhető lesz Android és Symbian alapú mobilokon egyaránt.

  • Xperia X10: Felismeri az ismerősöket

    A közösségi szolgáltatásokat, névjegyzéket és multimédiás tartalmakat is összefésülő első Android alapú Sony Ericsson mobil akár fotókról is képes felismeri az ismerősöket.

  • Közeleg az Xperia X3 bemutatása

    A számos kiszivárgott sajtófotó és kezelőfelületet bemutató videó után végre élőfotón is felbukkant a japán-svéd gyártó első Android alapú készüléke.

  • Sony Ericsson X3: Kicsomagolva

    A japán-svéd gyártó első Android alapú mobiljához már a csomagolás is elkészült.

Hirdetés