Hirdetés

Bada blog: Megújult a Theme Designer

A témák gyártása mindig is nagyon egyszerű volt a badás telefonokra, lévén erre egy dedikált eszközt kaptunk a Samsung Theme Designer személyében. Az alkalmazás eddig csak maximum a bada 1.2-vel telepített telefonokhoz volt használható, Nemsokára azonban megérkezik a rendszer 2.0-ás frissítése, ennek megfelelően a Theme Designerből is megérkezett a legújabb verzió. A legfőbb újítások:

  • bada 2.x telefonok támogatása
  • Flash kiegészítések kezelése
  • Wave III (GT-S8600) támogatása
  • Wave M (GT-S7250) támogatása
  • újfajta témacsoportosítás: bada 1.x / bada2.x / Feature(Touch) / Feature(NonTouch) Phone

A program segítségével új ruhába öltöztethetjük a telefonok menüit: többek között lecserélhetjük az ikonokat, átrajzolhatjuk a hátteret és a lockscreent és átvariálhatjuk a színeket. A badás készülékek mellett pedig a koreai gyártó zárt rendszerű mobiljaira is készíthetünk témákat. Az elkészült műveket pedig ki is próbálhatjuk a beépített emulátorral, amely az aktuálisan kiválasztott modell sziluettjét rajzolja a felületek köré. A kezdők számára segítséget jelenthet a beépített angol nyelvű dokumentáció, amely ábrákkal illusztrálja a témák létrehozásának menetét. Továbbá egy videót is kapunk, ahol mindez mozgás közben is látható.

Az alkalmazás ingyenes, mindenki számára elérhető a hivatalos oldalon, letölteni ezen a linken lehet. A lerántásához szükségünk lesz egy Samsung fiókra, a programot pedig kizárólag Windows alól futtathatjuk. További információért a hivatalos dokumentációt ajánljuk.

dr. Kind

Előzmények